Ghee
4 kardemompeulen
Kaneel
Sesamzaadjes
Amandelmelk
Appel (of peer)
Optioneel: amandelpasta
Verhit ghee in de pan, voeg de zaadjes uit twee kardemompeulen toe (kneus hiervoor de peulen in de vijzel, dan gaan ze open) en wat kaneel. Doe er havermout bij en sesamzaadjes en bak het even aan. Voeg dan een kopje water en een kopje amandelmelk toe en laat het 20-30 minuten pruttelen. In een aparte pan kun je stukjes appel (of peer) stoven in een laagje water. Top je ontbijt af met (witte) amandelpasta.
Tag je @dandelien.ayurveda en @iloveayurvedanl wanneer je een foto post van dit heerlijke ontbijt?
Eline biedt holistische coaching op gebied van Ayurveda, Reiki en Zwangerschap(yoga). Ze helpt vrouwen en kinderen weer in balans te komen tijdens 1-1 trajecten, maar geeft ook workshops en trainingen om je kennis te laten maken met Ayurveda of aan de slag te gaan met een Ayurvedische detox. Als moeder van drie weet ze als geen ander hoe je Ayurveda makkelijk en toepasbaar in kunt zetten. Voor meer informatie over haar praktijk Dandelien, ga naar: www.dandelien.com of volg Eline op Instagram voor ayurveda tips & recepten.