Wil jij ook je dag beginnen vol energie op een manier die bij jou past?


Wil jij ook voor de lunchpauze al het gevoel hebben dat je werk hebt verricht voor een hele dag?


Wil jij ook op het einde van de dag terugkijken met een tevreden gevoel omdat je zo’n lekkere dag in flow hebt gehad?


Wat als ik jou vertel dat dit allemaal mogelijk is door een goede ochtendroutine. Wat als ik jou vertel dat jij door maar 60 minuten van jouw dag te besteden aan een goede ochtendroutine jij de gehele dag door kunt genieten van die extra energie.

Sinds ik een ochtendroutine implementeerde in mijn leven op basis van de wijsheden vanuit Ayurveda en die past bij mijn unieke persoon ben ik zoveel effectiever, productiever en energieker gedurende de hele dag dan ooit daarvoor. Dit ochtendritueel heeft mij al zoveel gebracht. Ik voel mij gedurende de dag meer uitgerust, ik krijg meer werk verricht in minder tijd, mijn spijsvertering en mijn stoelgang is verbeterd, ik voel me creatiever, kan me beter concentreren en heb zoveel meer zin in mijn dag. En dit gun ik jou ook! Daarom heb ik een e-book geschreven, om jou te helpen bij het creëren van een ochtendroutine die bij jou past, zodat ook jij productiever, effectiever en energieker bent gedurende de dag en jij zo nog meer uit jouw leven kunt halen!

Download hier gratis het e-book.

 

Over Dana & Dana Holistic Health Coaching

Als Ayurveda en Mindset coach combineert Dana haar twee grote liefdes Ayurveda en Psychologie om jou te begeleiden in het creëren van meer balans in jouw dagelijks leven, waarbij JIJ centraal staat. Wanneer je wilt werken aan een onbalans in jouw menstruatiecyclus ben je bij Dana aan het goede adres.

Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op haar website of op Instagram.

Ook interessant...