Zuid-Holland

Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland (AGN) - Den Haag

AGN is de oudste Ayurveda kliniek in Nederland en staat onder de deskundige leiding van de heer Anil K. Mehta (GAMS). AGN biedt klassieke Ayurvedische behandelingen en medicaties. U kunt hier terecht voor consulten, constitutie bepaling, klassieke Ayurvedische behandelingen, detox-kuren en begeleiding bij (chronische) ziekte.
Adres: Thijssestraat 16, 2521ZL Den Haag
Tel.: 070-319 2546
Website: www.Ayurveda-AGN.com

European Institute of Scientific Research on Ayurveda (EISRA) - Den Haag

Studeer Klassieke Ayurveda bij EISRA. De Ayurvedische Geneeskunde wordt hier gegeven door Ayurvedisch artsen (GAMS/BAMS). EISRA bestaat sinds 1989 en is Europa's oudste Ayurvedische Opleidingsinstituut.
Adres: Thijssestraat 16, 2521ZL Den Haag
Tel.: 070-319 2546
Website: www,eisra.nl

Sankalpa Holistic Health - Den Haag

Riim Lagerwerf, Ayurvedic Practitioner & Ayuryoga therapeut Voor Ayurvedische consults en Ayurvedische behandelingen met voeding en leefstijl. Gespecialiseerd in vrouwen met auto immuunziekten en schildklieraandoeningen. Riim biedt ook cursussen, workshops en opleiding in Ayurveda, meditatie en yoga. Aangesloten bij de LVNT en geregistreerd RBCZ therapeut.  
Adres: Westeinde 12, Spaansche Hof, 2512 HD Den Haag
Tel.: 06-4849 4128
Website: https://sankalpaholisticcentre.com

Dandelien - Leiderdorp

Eline Flux zet in haar coaching Ayurveda, Reiki en Zwangerschapsyoga in. Zij kan je helpen Ayurveda te verweven in jouw leven. Ook als je je wilt voorbereiden op een zwangerschap, zwanger bent of behoefte hebt aan begeleiding voor de kraamtijd ben je bij Dandelien aan het goede adres.
Adres: Leidsedreef 146, 2352BA Leiderdorp
Contact: info@dandelien.com
Website: www.dandelien.com

Prabodha Ayurveda - Rotterdam

Renu en Madelon runnen Prabodha Ayurveda. Beiden zijn opgeleid tot Ayurvedic Practioner bij Eisra. Madelon is ook huisarts en docent geneeskunde op het ErasmusMC, en geeft les in Ayurveda en Yoga psychologie. Renu is gespecialiseerd in verschillende massage technieken en pijnverlichting. Samen bieden ze diverse behandelingen aan.
Adres: Westblaak 122, unit 122C, 3012KM Rotterdam
Tel.: Madelon Elbers 06-4255 4232 / Renu Jhakrie 06-83481094 / e-mail: info@prabodhaayurveda.nl
Website: www.prabodhaayurveda.nl/

Ayuryoga Nederland - Vlaardingen

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze i.c.m. elkaar als therapeutisch instrument wil inzetten. Ook nascholing wordt aangeboden. Na afronding van iedere cursus/module ontvang je een certificaat met vermelding van studiepunten. Ayuryoga Nederland is erkend door CPION, CRKBO, SNRO en Yoga Alliance International.
Adres: Dayer 4, 3131CB Vlaardingen
Tel.: 06 - 1296 9690 / ayuryoga@ayuryoganederland.nl
Website: https://ayuryoganederland.nl/